Güncel Teknoloji Haberleri Sitesi

16 Ocak 2015 Cuma

MSI, CES 2015’te Yeni Dizüstülerini Tanıttı


Belkide oyuncu bilgisayarı denince akla gelen ilk isimden MSI bu sene CES 2015'te yeni dizüstülerini tanıttı.

GT80 Titan SLI

GT80 Titan SLI masaüstü bilgisayarın yerini alcak gibi duruyor.Çok büyük ebatları ve ağırlığıyla çok taşınabilir sayılmaz.Steelseries mekanik klavyeye sahip ve adından da anlaşılacağı gibi SLI teknolojisini kullanıyor.Bu bilgisayarda 2 tane GTX980M , 32 GB RAM ve Raid 0 ile çalışan M.2 teknolojisine sahip SSD'lerle geliyor.


GS30 Shadow & GamingDock

GS30 Shadow ve GamingDock , MSI tarafından hazırlanmış sıra dışı dizüstü.Yine oyuncular için hazırlanmış dizüstü bilgisayar 1.3 kg'lık ağırlığıyla aynı ultrabook gibi hafiflikte ve incelikte,son derece taşınabilir.


GamingDock esas sıradışı olan bu istasyon da ek donanımlar ile GS30'a ciddi bir şekilde masaüstü bilgisayar gücü kazandırıyor.


GE62 Apache

Hesaplı ve oyuncu bilgisayarı alacaklar için tasarlanan bu dizüstü bilgisayar 2015 yılında apache modeline devam edecek.GE62 Apache Yeni seri Nvidia'nın yeni ekran kartıları ile geliyor bunlar:GTX 965M VE GTX 970M.


GE62 Apache 2.5 kg ağırlığında ve 3 santim kalınlığında son derece taşınabilir bir bilgisayar.Batarya ömüründe ise %46 oranında iyileşme olduğunu MSI tarafından belirtiliyor.


GT72 Dominator Pro

MSI bu bilgisayarda herşeyi koymuş belkide canavar bilgisayarda denilebilir.

GT72 Dominator Pro , tasarım olarak gerçekten çok güzel , kırmızı ve siyah renklerini kullanmış.Klavye olarak yine Steelseries'in klavyesini kullanmış ve bu klavye aynı gökkuşağı gibi renklerini kendin verebiliyorsun.Ekran Kartı GTX 980M kullanılmış.İşlemci olarak i7.Ram 32 GB fakat farklı opsiyonel olarak değiştirebiliyorsun.Ekranı 17.3 inç 1080p ve TN Panel kullanılmış.


0 yorum:

Yorum Gönder