Güncel Teknoloji Haberleri Sitesi

24 Haziran 2013 Pazartesi

BLOG YAZARAK PARA KAZANMA YOLLARI-1

Ar-ge beyin ailesi olarak yeni blog açan arkadaşlara blog yazarak para kazanma yollarından birini aktaracağız. Fırsat buldukça da madde madde tecrübelerimizi aktarmaya devam edeceğiz.
http://adf.ly adresi blog yazarak para kazanmak isteyen
arkadaşların mutlaka üye olması gereken sitelerden. Bu siteye üye olarak başlayalım.
Adf.ly nasıl çalışır?


Siteye girdiğinizi zaman üst tarafta blog adresinizi yazabileceğiniz bir bölüm var. Oraya blog adresinizi yazdığınız zaman size kısaltılmış bir adf.ly adresi veriyor bu site. Bu adres sizin adf.ly kodunuz oluyor bir nevi. Daha sonra join now yazan yerden giriş yapıyoruz. Bundan sonra sahip olduğunuz bu link üzerinden sizin sitenizi ziyaret etmek isteyen internet kullanıcıları 5 saniyelik bir reklamdan sonra sağ üst köşedeki reklamı geç butonuna bastıklarında sizin sitenize yönlendiriliyorlar.(Nasıl olduğunu görmek için tıklayınız:http://adf.ly/R2Hab)[5 sn bekleyin ve sağ üst köşedeki reklamı geç butonuna tıklayın] Sizindeki örnekteki gibi bir linkiniz olacak. Buradan sizin sitenize ulaşan her 10.000 kişi için 5 dolar kazanıyorsunuz. Size minimum olarak 5 dolar ödüyorlar ve bu ödemede Paypal veya Alertpay hesabınızla size ulaşıyor. Hesabınızdan giriş yaprak tıklanma oranlarını ve kazandığınız para miktarını öğrenebilirsiniz.

Ayrıca banner reklama seçeneğida mevcut. Kodu sitenize eklediğinizde size ait bir numara ile banner yerleştiriyorsunuz. Örnek;

        
Adf.ly

NOT: Ar-ge beyin olarak 2K-3K hit alan bir siteniz yoksa, umudunuzu böyle sitelere bağlamamanız konusunda uyarmayı görev biliyoruz. 

üye olmak için: http://adf.ly

0 yorum:

Yorum Gönder